تبلیغات
علم کلید زندگی است - مطالب بهمن 1394

علم کلید زندگی است

تازه های علمی-تازه های تکنولوژی-تازه های پزشکی-تازه های نرم افزار-تازه های بازی-تازه های تصویری-تازه های سرگرمی-فیلم سینمایی و..

اسلایدر

علت قهوه ای شدن مواد غذایی و راههای جلوگیری از آن

ابزار امتیاز دهی

 

افزایش درجه حرارت به شکل مشخصی باعث تسریع واکنش میلارد می گردد

چرا مواد غذایی قهوه ای می شوند؟!

وقوع واکنش های قهوه ای شدن در مواد غذایی مختلف از جمله گوشت، ماهی، میوه و سبزی در زمان های پخت، فرآوری و نگهداری باعث کاهش ویژگی های حسی محصول، در نتیجه بروز تغییراتی در رنگ، عطر، طعم و خواص تغذیه ای آنها می گردد. این تغییرات معمولاً باعث محدود شدن زمان ماندگاری محصولات غذایی می شود.

اطلاعات بیشتر در ادامه مطلب

ادامه مطلب

آخرین مطالب وبلاگ